Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ... ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!!

Συμμορία νεαρών Πακιστανών λήστεψαν και τραυμάτισαν έναν 34χρονο ομοεθνή τους σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα στη Λακωνία. Ωστόσο...







Συμμορία νεαρών Πακιστανών λήστεψαν και τραυμάτισαν έναν 34χρονο ομοεθνή τους σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα στη Λακωνία. Ωστόσο, οι δυο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν άμεσα.




Οι Πακιστανοί ηλικίας 25 και 26 χρόνων, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που παραμένει άγνωστος, έστησαν ενέδρα στο θύμα και του επιτέθηκαν ξαφνικά, χτυπώντας τον και τραυματίζοντάς τον ελαφρά με ένα μαχαίρι.

Στη συνέχεια, άρπαξαν από τις τσέπες του τα χρήματα που είχε βγάλει δουλεύοντας στα χωράφια και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε οργανωμένη επιχείρηση από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τον 25χρονο και τον 26χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, ενώ η η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο συνεργός τους και να εξακριβωθεί αν έχουν ληστέψει κι άλλους συμπατριώτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.