Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΠΑΣ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΖ... ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ

Ιερέας που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε σε ιερό ναό χωριού που βρίσκεται στον οδικό άξονα Λάρισας - Βόλου κρίθηκε ένοχος από το Επισκο...





Ιερέας που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε σε ιερό ναό χωριού που βρίσκεται στον οδικό άξονα Λάρισας - Βόλου κρίθηκε ένοχος από το Επισκοπικό Δικαστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας για θέματα ηθικής φύσεως, για αντικανονικά παραπτώματα αλλά και ζητήματα διαχειριστικής ατασθαλίας.




Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε την Ιερά Μητρόπολη για αρκετούς μήνες, ενώ ο ίδιος τέθηκε σε αργία από τα τέλη του περασμένου έτους. Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει και το γεγονός πως ο εν λόγω ιερέας σχετίζεται με μια υπόθεση ληστείας που εκδικάστηκε από δικαστήριο της Λάρισας και στο οποίο από κατήγορος μετατράπηκε σε... κατηγορούμενο.
Ο ιερέας αρχικά ανακρίθηκε από τις αρμόδιες εκκλησιαστικές ανακριτικές αρχές και τα ευρήματα της διαδικασίας κρίθηκαν ικανά για να παραπεμφθεί σε δίκη στο αντίστοιχο δικαστήριο. Σε πρώτη φάση αυτό ήταν το Επισκοπικό Δικαστήριο της Ιεράς Μητρόπολης, όπου κρίθηκε ένοχος για τριών ειδών πράξεις.
Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.