Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ...!

H ιδιωτικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και τα social media καλό είναι να μην μπαίνουν σε όλα όσα κάνεις στη ζωή σου. Δες τι ...





H ιδιωτικότητα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και τα social media καλό είναι να μην μπαίνουν σε όλα όσα κάνεις στη ζωή σου.




Δες τι δεν πρέπει ποτέ να ποστάρεις, σύμφωνα με το faysbook:

1. Τη διεύθυνση του σπιτιού και της δουλειάς σου: Μπορεί να σκέφτεσαι “αυτό εννοείται” αλλά δεν μιλάμε για το να γράφεις την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού σου. Μιλάμε για το λεγόμενο check in το οποίο καλό είναι να μην κάνεις. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο καθένας πότε είσαι στο σπίτι σου και πότε λείπεις από αυτό.

2. Φωτογραφίες των παιδιών σου: Σε αυτό το θέμα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Αν τα παιδιά δεν είναι δικά σου τότε πρέπει να προσέχεις πολύ περισσότερο και να ζητάς την άδεια των γονειών πριν ανεβάσεις φωτογραφία τους. Ακόμα, όμως, και αν είναι παιδιά σου καλό είναι να προσέχεις τι ανεβάζεις.

3. Λεπτομέρειες για τις διακοπές σου: Το να λες σε όλους ότι φεύγεις από το σπίτι δεν είναι ό,τι καλύτερο και μην παραξενευτείς καθόλου επιστρέφοντας αν βρεις το σπίτι σου άδειο. Έχουν υπάρξει περιστατικά με διαρρήξεις σπιτιών ενώ οι ένοικοι είχαν ποστάρει ότι έλειπαν από αυτά.

4. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες: Εννοείται πως δεν θα πόσταρες ποτέ γυμνές φωτογραφίες σου στα social media. Τι γίνεται, όμως, με τις φωτογραφίες που στέλνεις σε μηνύματα. Καλό είναι να μην μπεις ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.