Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: ΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!..

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Παλαιό Φάληρο. Το γιατί το διαβάζουμε στην «Κυριακάτικη εφημερίδα», όπου υπό τον τίτλο «Επέλαση τσιγγά...




Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Παλαιό Φάληρο. Το γιατί το διαβάζουμε στην «Κυριακάτικη εφημερίδα», όπου υπό τον τίτλο «Επέλαση τσιγγάνων στο Παλαιό Φάληρο» αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:




«Όπως κάθε καλοκαίρι, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έτσι και φέτος, «σμήνη» άστεγων Τσιγγάνων μετακομίζουν στην παραθαλάσσια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, μεταξύ Φλοίσβου και Εδέμ, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα. Προκλήσεις στους περιοίκους, ούρηση και αφόδευση στα πεζοδρόμια, καθημερινές κλοπές μεγάλων ποσοτήτων νερού από τους κήπους των πολυκατοικιών, μπουγάδες πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ακόμη και φωτιές μέσα στα μικρά άλση της πόλης, στο παραλιακό δρόμο, μεταξύ Ναϊάδων και Αφροδίτης, για να ζεστάνουν το φαγητό τους. «Μόνο από τύχη δεν έχει πάρει φωτιά το άλσος Απόλλωνος, απέναντι από το Φλοίσβο, με τις φωτιές που ανάβουν μέσα σ’ αυτό οι τσιγγάνοι, που θα έθεταν σε κίνδυνο τις όμορες πολυκατοικίες», λέει στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» αξιωματικός της Πυροσβεστικής.[…]

Στις 4 Ιουλίου, με αριθμό πρωτ. 16450, ο δήμος Π. Φαλήρου έστειλε μια ακόμα αναφορά στο Τμήμα της περιοχής, όπου μεταξύ άλλων τονίζει: Η κατάσταση με τους αθίγγανους στο παλαιό Φάληρο έχει ξεπεράσει κάθε ανοχή και όριο. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι αυτοί, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες (πλύσιμο, ούρηση, αφόδευση) κάνουν χωρίς καμιά αιδώ χρήση του δημόσιου χώρου, κατασκηνώνουν και απορρίπτουν στερεά απορρίμματα, δημιουργώντας ανθυγιεινές εστίες και δυσοσμία.

Οι περιοχές στις οποίες διαπιστώνονται εντονότατα προβλήματα είναι:

Α. Το προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβος, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, έναντι της οδού Αιόλου, όπου σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους.




Β. Το πάρκο του Φλοίσβου, στο σημείο πίσω από το Πολιτιστικό Κέντρο, όπου αφήνουν σκουπίδια, κοιμούνται και κρύβουν στους θάμνους αντικείμενα αγνώστου είδους.

Γ. Το Πάρκο Απόλλωνος, επί της παραλιακής λεωφόρου, μεταξύ των οδών Αφροδίτης και Ναϊάδων, όπου γίνεται από τους αθίγγανους χρήση των εγκαταστάσεων ποτίσματος των μικρών κήπων των πολυκατοικιών (σ.σ. Κάθε φορά που οι κάτοικοι της περιοχής βάζουν λουκέτα για την αποτροπή της κλοπής του νερού από τους Τσιγγάνους, όπως αποκαλύφθηκε στο ρεπορτάζ της «Κ», οι τσιγγάνοι τα σπάνε και γεμίζουν μεγάλα ντεπόζιτα με νερό, τα οποία μεταφέρουν στους πρόχειρους καταυλισμούς στα κεντρικά σημεία του Π. Φαλήρου).

Δ. Η πλατεία Ικάρων, όπου κάνουν χρήση του «κλεμμένου» νερού, εκθέτοντας σε δημόσια θέα τα γυμνά κορμιά τους, δίπλα ακριβώς από παιδική χαρά. Ε. Η οδός Αγίου Αλεξάνδρου, ο κεντρικός εμπορικός δρόμος του Π. Φαλήρου, ο οποίος έχει καταληφθεί από επαίτες αθίγγανους, οι οποίοι ουρούν μπροστά σε καταστήματα και οικίες, χωρίς καμιά ντροπή»

Από το δημοσίευμα της εφημερίδας είναι ολοφάνερο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ξεκάθαρα παραβατικές ενέργειες από τους τσιγγάνους (αλήθεια, πως και δεν χρησιμοποιείται στο κείμενο ο «πολιτικά ορθός» όρος «ρομά»;), οι οποίοι με την συμπεριφορά τους έχουν δημιουργήσει την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων της περιοχής.

Δυστυχώς για τους τελευταίους, δεν ανήκουν σε κάποιο είδος «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας» ώστε να απολαμβάνουν την αρωγή των διαφόρων θεσμικών και μη παραγόντων της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ - xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.