Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΓΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ... Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Το είδαμε κι αυτό. Η Γεωργιάννα Νταλάρα που μάλλον ζει στον δικό της κόσμο βρέθηκε στο Ηρώδειο, συνοδευόμενη από τη Φιλιππινέζα της!...






Το είδαμε κι αυτό. Η Γεωργιάννα Νταλάρα που μάλλον ζει στον δικό της κόσμο βρέθηκε στο Ηρώδειο, συνοδευόμενη από τη Φιλιππινέζα της! Μη φανταστείτε, όμως, πως η κόρη του Γιώργου και της Αννας Νταλάρα πήρε μαζί την υπηρέτριά της για να την... ψυχαγωγήσει.





Το έκανε για να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των παιδιών της, έτσι ώστε να μπορέσουν η ίδια και ο σύζυγός της, Μίλτος Σωτηριάδης, να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι την παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα» της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας.


Το πολυσυζητημένο ζευγάρι φάνηκε αμήχανο στα φλας των φωτογράφων που άστραψαν πάνω τους την ώρα που μπήκαν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Πρώτα εμφανίστηκαν στον χώρο η Γεωργιάννα και ο Μίλτος και ακολούθησε η ασιατικής καταγωγής κυρία, η οποία κρατούσε από το χέρι τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Φοίβο, και είχε τα μάτια της επάνω στον μεγαλύτερο, τον Γιώργο, που περπατούσε λίγο πίσω από τη μαμά του.


Η αλλοδαπή κυρία


Η οικογένεια κάθισε στις πρώτες θέσεις και ενώ το ζευγάρι συνομιλούσε μέχρι να άρχισε η παράσταση, η αλλοδαπή κυρία είχε συνεχώς τα μάτια της επάνω στα παιδιά.





Οπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα σχόλια από άλλους θεατές που αναγνώρισαν την κόρη του Γιώργου και της Αννας Νταλάρα και τον γιο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. «Καλά, με τη Φιλιππινέζα τους ήρθαν στο Ηρώδειο;

Δεν μπορούσαν να τα προσέξουν μόνοι τους; Δίπλα τους κάθονται» ακούσαμε κάποιον ν' αναρωτιέται χαμηλόφωνα, σχολιάζοντας την κίνηση-πρόκληση του ζευγαριού σε μία εποχή όπου τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν περνάνε απαρατήρητες αλλά ούτε μένουν ασχολίαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.