Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.. ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας, αναζητώντας το κορίτσι που τόλμησε να βγει σε δημόσιο χώρο φορώντας μίνι ...







Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας, αναζητώντας το κορίτσι που τόλμησε να βγει σε δημόσιο χώρο φορώντας μίνι φούστα και τοπ, και μάλιστα καταγράφοντας σε βίντεο τη βόλτα της στα στενά του ιστορικού φρουρίου Ushayqir.




Το γενναίο κορίτσι που αψήφησε τον ισλαμικό νόμο της σαρίας, είναι μοντέλο και ονομάζεται "Khulood". Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέβασε στο Snapchat το βίντεο αυτό, γεγονός αδιανόητο για την οπισθοδρομική κοινωνία της Σαουδικής Αραβίας,μιας χώρας όπου ισχύει ο απάνθρωπος ισλαμικός νόμος της σαρία.

Οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Πέρα από εκείνους που απαιτούν να συλληφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για παραβίαση του αυστηρότατου ενδυματολογικού κώδικα που αφορά τις γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας, δεν λείπουν και εκείνοι που επαινούν το κορίτσι για τη γενναιότητά του. Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζονται ξεκάθαρα ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, σύμφωνα πάντα με τον ισλαμικό νόμο. Οφείλουν να κυκλοφορούν με μακριές κελεμπίες και καλυμμένο το κεφάλι με μαντίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.