Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΡΑ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Και όμως υπάρχει! Το κρασί από κόμπρα που δοκιμάζουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο στο Βιετνάμ. Στο Βιετνάμ προσφέρεται ένα από τα ...





Και όμως υπάρχει! Το κρασί από κόμπρα που δοκιμάζουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο στο Βιετνάμ.
Στο Βιετνάμ προσφέρεται ένα από τα πιο παράξενα αλκοολούχα ποτά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποιο είναι αυτό; Το κρασί από κόμπρα είναι ένα παραδοσιακό ποτό της περιοχής που οι ντόπιοι το γεύονται σαν να είναι ένα φυσιολογικό ποτό.




Το κρασί από κόμπρα είναι ουσιαστικά κρασί από ρύζι (σάκε) στο οποίο περιχύνουν αίμα από αποκεφαλισμένο φίδι. Εκτός από αυτόν τον τρόπο, πολλοί προτιμούν να τοποθετούν ολόκληρα σκοτωμένα φίδια ή σκορπιούς στο εσωτερικό ενός μπουκαλιού κρασιού. Μάλιστα συχνά τα φίδια που χρησιμοποιούν είναι δηλητηριώδη. Η παράδοση λέει ότι το κρασί αυτό μπορεί να θεραπεύσει πολλές αρρώστιες και να δυναμώσει το ανοσοποιητικό. Κάτι τέτοιο όμως επιστημονικά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πολλοί τουρίστες δοκιμάζουν το κρασί από κόμπρα και οι γνώμεις διίστανται για αυτό το ιδιόμορφο ποτό που στις ΗΠΑ είναι παράνομο. Δείτε το βίντεο:



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.