Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΙΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ!!

Η Βόρεια Κορέα γνωστοποίησε ότι ο πύραυλος που εκτόξευσε χθες ήταν ένας "νέος, διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος, ικανός να φέρε...







Η Βόρεια Κορέα γνωστοποίησε ότι ο πύραυλος που εκτόξευσε χθες ήταν ένας "νέος, διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος, ικανός να φέρει μια μεγάλη πυρηνική κεφαλή" και πρόσθεσε ότι επαληθεύτηκε η επιτυχής επανείσοδός του στην ατμόσφαιρα.




Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η επιτυχής δοκιμή ολοκληρώνει τις δυνατότητες του στρατηγικού οπλοστασίου της χώρας, που πλέον συμπεριλαμβάνει ατομικά όπλα, βόμβες υδρογόνου και ICBM, ενώ διεμήνυσε ότι δεν θα διαπραγματευθεί με τις ΗΠΑ την εγκατάλειψη αυτού του οπλοστασίου ωσότου η Ουάσινγκτον να εγκαταλείψει την εχθρική πολιτική της έναντι της Πιονγκγιάνγκ, μετέδωσε το κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Οι ΗΠΑ ζήτησαν από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών αναφορικά με την τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Βόρεια Κορέα, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής αντιπροσωπείας στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο εκπρόσωπος τόνισε η συνεδρίαση του 15μελους Συμβουλίου Ασφαλείας είναι πιθανό να προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη.

Η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης ότι εκτόξευσε με επιτυχία έναν βαλλιστικό, διηπειρωτικό πύραυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.