Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ... ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ

Συνεχίζεται η κρουαζιέρα ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων... Kατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου (01.07.2017) στη Ρόδο το κρουαζιερόπλο...







Συνεχίζεται η κρουαζιέρα ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων...


Kατέπλευσε το πρωί του Σαββάτου (01.07.2017) στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο «Αmazara Quest», που πραγματοποιεί ερωτικό ταξίδι με ανταλλαγές συντρόφων...





Το κρουαζιερόπλοιο έχει πλήρωμα 393 άτομα και 660 επιβάτες εκ των οποίων οι 329 είναι άνδρες και οι 331 γυναίκες.

Η πρόσβαση σ’ αυτό απαγορεύεται στο ευρύ κοινό, οι πρώτοι όμως που ανέβηκαν για λόγους ανεφοδιασμού και πρακτόρευσης, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στο κεντρικό σαλόνι υπήρχαν διάσπαρτα στρώματα και σεντόνια, με αποτέλεσμα να πιθανολογούν ότι το βράδυ της Παρασκευής, διοργανώθηκε όργιο με αμέτρητους συμμετέχοντες.

Στο καράβι του έρωτα επιβαίνουν μεταξύ άλλων εθνικοτήτων 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικάνοι, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντίνοι. Επιβαίνουν ακόμη και 6 Ελληνες (4 άνδρες και δύο γυναίκες) αλλά και 4 Κύπριοι (2 άνδρες και 2 γυναίκες).

Ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια.

Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 2.349 δολάρια και αγγίζει τα 8.875 δολάρια, αν κάποιος επιθυμεί υπερπολυτελή σουίτα.





Το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC, που διαθέτει δεκαετή εμπειρία σε τέτοιου είδους ταξίδια, υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια όσον αφορά τις κρατήσεις για κάθε άτομο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του.

Η ιστοσελίδα χρεώνει 12 ευρώ τον μήνα συνδρομή στα μέλη του, που υπολογίζονται σε 5.000.000

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σεξ καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει στάσεις στα νησιά.

Η συμμετοχή αφορά αυστηρά ζευγάρια, ομόφυλα ή ετερόφυλα, ηλικίας 35-60 ετών, και τα εισιτήρια για τους υποψήφιους swingers ήταν sold out εδώ και δύο μήνες.

Στα δωμάτια του Azamara Quest τα πάντα επιτρέπονται και ήδη οι ταξιδιώτες του έρωτα έχουν εμπνευστεί για τα σεξουαλικα παιχνίδια και τα ομαδικά όργια τα οποία θα απολαύσουν ελεύθερα κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Μαστίγια, μάσκες, δερμάτινες στολές και άλλα sex toys φημολογείται πως είναι ήδη τοποθετημένα στα δωμάτια και στις αίθουσες των οργίων του κρουαζιεροπλοίου, περιμένοντας τους swingers να τα δοκιμάσουν με τους άγνωστους συντρόφους με τους οποίους θα ξαπλώσουν στο ίδιο κρεβάτι.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.