Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΝΤΑΝΙΑΧΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥ...









ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Η τελευταία σύγκρουση του προέδρου της Τουρκίας με τον κ. Νετανιάχου πρέπει να είναι και η μοιραία για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είναι υποχρεωμένος να αλλάξει ρότα και να τερματίσει κάθε «υπόγειο» διάλογο, που κράτησε στη ζωή τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις ταπεινωτικές προκλήσεις της Άγκυρας.





Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ισραηλινές πηγές, συνήλθε εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για να λάβει σημαντικές αποφάσεις. Παρά το γεγονός ότι ο «εχθρός του εχθρού μου» δεν είναι αναγκαστικά και φίλος μου, στην περίπτωση αυτή οι Ισραηλινοί δεν έχουν καμία άλλη επιλογή παρά να ενισχύσουν περαιτέρω τις στρατηγικές σχέσεις τους με την Κύπρο και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, όποιος και αν είναι ο ηγέτης του Ισραήλ, που να έχει την παραμικρή δυνατότητα να μην ακολουθήσει αυτή τη μόνη επιλογή. Έτσι κι αλλιώς, χωρίς την έγκριση της Λευκωσίας και της Αθήνας, η Πολεμική Αεροπορία που αποτελεί το καμάρι του Εβραϊκού Κράτους, δεν θα έχει τη μόνη έξοδο προς τη Μεσόγειο, που είναι ο εναέριος χώρος της Ελλάδας και της Κύπρου.

Συμβαίνουν και άλλα πολλά σε στρατηγικό και στρατιωτικό επίπεδο, που δεν επιτρέπεται να αποκαλύψουμε….pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.