Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ - ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ -ΒΙΝΤΕΟ

Ενταση επικράτησε στην Κοζάνη, έξω από το Εκθεσικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Συνέδρι...




Ενταση επικράτησε στην Κοζάνη, έξω από το Εκθεσικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Συνέδριο.





Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για αρκετή ώρα.

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν το Εκθεσιακό Κέντρο και οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν «μάχες» ανάμεσά τους.

Λίγο νωρίτερα, συνδικαλιστικές εμφανίστηκαν κουβαλώντας ένα φέρετρο έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο, εκφράζοντας έτσι τη διαμαρτυρία τους για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να υποστηρίξουν ότι «παρουσία του Πρωθυπουργού «θάβεται» σήμερα η ΔΕΗ, η περιοχή και κάθε αναπτυξιακή προοπτική».




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.