Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΞΥΣΤΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΛΥΝΕ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μια απίστευτη πραγματικά εξέλιξη είχε η υπόθεση του υπαλλήλου της ΔΟΥ Ηρακλείου ο οποίος συνελήφθη... επ' αυτοφώρω να λύνει σταυρό...




Μια απίστευτη πραγματικά εξέλιξη είχε η υπόθεση του υπαλλήλου της ΔΟΥ Ηρακλείου ο οποίος συνελήφθη... επ' αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας.







O συγκεκριμένος υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας «πιάστηκε» να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφησε.

Μάλιστα - σύμφωνα με την καταγγελία - περίμενε ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Η υπόθεση όμως έχει και συνέχεια, αφού το υπηρεσιακό συμβούλιο με απόφασή του έκανε... ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει πριν το περιστατικό, και τον αποσπά στην υπό σύσταση «Ακαδημία Εφοριακών».

Αυστηρή παρέμβαση Πιτσιλή: Ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόσων, Γιώργος Πιτσιλής, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, την προηγούμενη Πέμπτη, ζήτησε να «παγώσει» κάθε διαδικασία μετάθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που έχει ξεκινήσει για τη φωτογραφία με τον εφοριακό, που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας.

Θυμίζουμε ότι έχει ζητήσει να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος, και - σε καταφατική περίπτωση - να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ Ηρακλείου κ. Μανόλης Ρολάκης, πάντως σε σχετική ερώτηση, απάντησε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόσπαση του υπαλλήλου της υπηρεσίας στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία ως καθηγητή, λέγοντάς: «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Το μαθαίνω από εσάς. Απλά κάνω μια έρευνα να δω τι έγινε με το σταυρόλεξο».

Κι ενώ το θέμα έχει πάρει πανελλαδική έκταση, ούτε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης Παύλος Σφακιανάκης γνώριζε κάτι για το αίτημα απόσπασης του συγκεκριμένου υπαλλήλου, όπως μας πληροφόρησε σε επίσης τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.