Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΝΤΙΝΑΚΙ... ΒΡΕ ΝΤΙΝΑΚΙ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΤΗΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗ

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομάδα της πλήρωσαν το φόρεμα, μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος... Σε δύο αναρτήσεις τ...







H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομάδα της πλήρωσαν το φόρεμα, μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος...





Σε δύο αναρτήσεις της παρουσιάστριας, η εταιρία ρούχων «The Motley Goat» της ζητά να πληρώσει ρούχο που κράτησε για δική της χρήση, εκτός της εκπομπής, στις 2 Απριλίου και μέχρι και σήμερα δεν το έχει εξοφλήσει ή επιστρέψει.



(το επίμαχο στιγμιότυπο από την εκπομπή)

Το fthis σε εποινωνία που είχε με τον υπεύθυνο της εν λόγω εταιρίας, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω εάν ευθύνεται εκείνη ή ο στυλίστας της. Το ρούχο της άρεσε, ζήτησε να το κρατήσει και δεν επιστράφηκε ποτέ. Έχει περάσει καιρός. Δεν είναι κάτι σπουδαίο οικονομικά. Φυσικά, αν μας είχε πει ότι το θέλει, θα της το δίναμε» και πρόσθεσε: «Συγκεκριμένα, είχαμε μια παρουσίαση στην εκπομπή της και εκείνη ενθουσιάστηκε με το ρούχο και ζήτησε από τη στυλίστριά μας να το φορέσει στην εκπομπή. Το ρούχο δεν το φόρεσε ποτέ. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον στυλίστα της αλλά δεν μας απάντησε ποτέ στα μηνύματά μας. Μάλιστα έχουμε στείλει και στην ίδια μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση».



Ενώ, όταν επικοινώνησαν και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φάνηκε να μη γνωρίζει το ζήτημα και είπε: «Δεν ξέρω τι λέτε, δεν έχω ιδέα».

Τα σχόλια στον λογαριασμό της παρουσιάστριας διεγράφησαν, αμέσως μετά την επικοινωνία που είχαμε μαζί της.






Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το θέμα της πληρωμής τακτοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.