Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΜ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη Σίγουρα κάνει εντύπωση ότι οι μαζικές μετακινήσεις μουσουλμάνων λαθρο έχουν μειωθεί δραστικά τον τελευ...





Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σίγουρα κάνει εντύπωση ότι οι μαζικές μετακινήσεις μουσουλμάνων λαθρο έχουν μειωθεί δραστικά τον τελευταίο χρόνο ενώ το μεγαλύτερο κύμα ακολουθεί την διαδρομή Βόρεια Αφρική – Μάλτα – Κατάνια – Νότιο Ιταλία.




Η κατάσταση αυτή είναι σχεδόν βέβαιο και μετά την σημαντική δήλωση της Μέρκελ ότι δεν θα επαναληφτεί αυτό που έγινε το 2015 με τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων λαθρο στην Ευρώπη, ότι οφείλεται στην προεκλογική περίοδο που διανύει η Γερμανία.

Η Μέρκελ θέλοντας να εξευμενίσει τους ψηφοφόρους της που είχαν οργιστεί από τη στάση της στο μεταναστευτικό έχει ανέκρουσε πρύμνη στο ζήτημα αυτό και εμφανίζεται πολύ συγκρατημένη. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα για ένα θέμα που αφορά όχι μόνο την Γερμανία αλλά όλη την Ευρώπη και φυσικά και την χώρα μας που είναι μια από τις πόρτες εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Μέρκελ παίζει μεγάλο παιχνίδι μαζί με τον μεγάλο μεγιστάνα που έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη, τον ΟυγκροΕβραίο Τζορτζ Σόρος.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που δημοσιεύονται στα γερμανικά μπλογκς, ο Τζορτζ Σόρος έχει διαθέσει τελευταία μεγάλα χρηματικά ποσά για την δημιουργία προσωρινών καμπ συγκέντρωσης λαθρο στην Μάλτα αλλά κυρίως στην Σικελία και στην Νότιο Ιταλία συγκρατώντας προσωρινά το μεγάλο κύμα προς το Βορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σόρος είναι σε άριστη συνεργασία με την Μέρκελ και μαζί ετοιμάζουν τα σχέδια που θα δημιουργήσουν το μεγάλο μπαμ της ισλαμο-εισβολής των λαθρο στη Δύση μετά τις γερμανικές εκλογές.

Τα παρακάτω αποκαλυπτικά βίντεο γυριστήκαν από δυο δημοσιογράφους που επισκέφτηκαν αυτά τα σημεία συγκέντρωσης των παρανόμων μεταναστών στην Νότιο Ιταλία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.