Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΡΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΜΕΤΑ ΤΑ 6,4 ΡΙΧΤΕΡ... (ΦΩΤΟ) ΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!

ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣ...







ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:




Μετά τις δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις που ταρακούνησαν τα Δωδεκάνησα στην περιοχή έχουν έως τώρα καταγραφεί ακόμα τρεις σεισμοί 4 έως 4,6 βαθμών και διάφορες άλλες ασθενέστερες δονήσεις.

Σύμφωνα με το aegeanews.gr «Πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η θάλασσα έχει φουσκώσει κι έχει πλημμυρίσει την προκυμαία του λιμανιού, ενώ εκτός από υλικές ζημιές σε μαγαζιά και αυτοκίνητα, έχουν καταρρεύσει και κτίρια.»

Περισσότερες πληροφορίες μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν κι εδώ να αναφέρουμε ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες για επικοινωνία με την αστυνομία και την Πυροσβεστική αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Δεν απαντούν τα τηλέφωνά τους!




Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.