Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν λίγο μετά τις 16:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Ορτό του Καστ...





Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν λίγο μετά τις 16:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Ορτό του Καστριτσίου, πίσω από το Πανεπιστήμιο στην Πάτρα.
Επί τόπου έχουν σπεύσει και δίνουν μάχη με τις φλόγες 8 οχήματα με 20 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ελέγξουν γρήγορα τη φωτιά, πριν αυτή πάρει μεγάλες διαστάσεις, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή...




Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στο σημείο πήγαν άλλα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής. Η ενίσχυση κρίθηκε αναγκαία καθώς η πυρκαγιά πλησιάζει σε σπίτια στην περιοχή, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Επίσης, στη μάχη της πυρόσβεσης ρίχθηκαν και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.



Στο σημείο σπεύδουν και δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων, αλλά και να απομακρύνουν σταθμευμένα οχήματα.

Πηγή: PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.