Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΗΤΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ...!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΛΛΕΙΝΟΥ, ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩΣ...







ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΝΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΛΛΕΙΝΟΥ, ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:




Με πανηγυρικό τρόπο ο τουρκικός τύπος σχολίασε την καταδίκη από «ελληνικό» δικαστήριο του πρώην δήμαρχου της Καλύμνου, της κρίσης των Ιμίων, Δημήτρη Διακομιχάλη, ο οποίος στήριζε οικονομικά τον Έλληνα βοσκό των βραχονησίδων Ίμια, σήμερα 72 ετών, Αντώνιο Βεζιρόπουλο.

Το ελληνικό αίσχος σε όλο του το μεγαλείο. «Ελληνικό» δικαστήριο καταδίκασε τον πρώην δήμαρχο με πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, γιατί στήριζε τον μοναδικό Έλληνα που πήγαινε πάνω στα ελληνικά Ίμια και βοσκούσε τα πρόβατα του.

Και φυσικά οι Τούρκοι θα πανηγυρίσουν και θα αισθανθούν δικαιωμένοι, γιατί η πράξη αυτή του Έλληνα βοσκού γι αυτούς θεωρείται παράνομη, καθώς τα Ίμια είναι τα τουρκικά Κάρντακ.

Όσο για την ελληνική «δικαιοσύνη» και εις…ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.