Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ... ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ!

Σε ανάρτησή του, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντώνης Λιάκος, Πρόεδρος της λεγόμενης επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, ...





Σε ανάρτησή του, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντώνης Λιάκος, Πρόεδρος της λεγόμενης επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, σημειώνει:





Η αναμόρφωση του Λυκείου περιστρέφεται γύρω από τα πορίσματα του Διαλόγου, υιοθετώντας μερικές προτάσεις, διστάζοντας να τα υιοθετήσει εξολοκλήρου, λόγω των κατανοητών ως ένα βαθμό δισταγμών και αντιδράσεων πέρσι. (https://www.esos.gr/…/prin-septemvrio-i-psifisi-ton-allagon…).

Ο Διάλογος όμως έχει προτείνει ένα σχέδιο επεξεργασμένο, με εσωτερική λογική και συνέπεια, σταθμισμένο ως προς το ευρύτερο εκπαιδευτικό σύστημα. Οτιδήποτε λιγότερο δεν θα βγει, γιατί θα είναι μεσοβέζικο, αποσπασματικό, και οι εσωτερικές του αντιφάσεις θα το παραλύσουν.

Τα πράγματα είναι παραπάνω από ώριμα, έγινε ο απαραίτητος κύκλος δοκιμασιών και διαπραγματεύσεων, πρόκειται για την κεντρική μεταρρύθμιση, αν δεν γίνει το παιχνίδι θα χαθεί. Η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα θα δημιουργήσει την απαραίτητη συναίνεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.