Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ: ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ

Όσο προκλητικός και να είναι ένας μοτοσικλετιστής, αν οδηγείς αυτοκίνητο δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις απειλητικούς ελιγμούς εναντίον ...





Όσο προκλητικός και να είναι ένας μοτοσικλετιστής, αν οδηγείς αυτοκίνητο δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις απειλητικούς ελιγμούς εναντίον του.





Δεν ξέρουμε τι έχει προηγηθεί της σκηνής του παρακάτω video, αλλά φαίνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει πικαριστεί από τους μοτοσικλετιστές. Την ώρα που τον περνούν, επιταχύνει και κάνει μια απειλητική τιμονιά προς το μέρος τους, πατώντας συγχρόνως και φρένο.

Το αποτέλεσμα είναι να χάσει τον έλεγχο, να καβαλήσει το κεντρικό στηθαίο και το αυτοκίνητο να ανατραπεί, διασχίζοντας με τούμπες όλο το πλάτος του δρόμου. Είναι θαύμα το πώς γλιτώνει ένας τρίτος μοτοσικλετιστής που έρχεται από πίσω.

Οι Αγγλοσάξονες λένε αυτή την άμεση απονομή θείας δίκης, “instant karma”. Έτσι θα χαρακτήριζαν το συγκεκριμένο συμβάν οι μοτοσικλετιστές, αλλά σίγουρα το τίμημα που πλήρωσε ο οδηγός για τη «μαγκιά» του ήταν δυσανάλογο.



www.drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.