Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ν - Τ - Ρ - Ο - Π - Η...!!! «ΝΤΑΗΣ» ΔΕΡΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» - ΒΙΝΤΕΟ -

Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά ενός άνδρα, ο οποίος χτύπησε τη γυναίκα του, στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν τ...






Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά ενός άνδρα, ο οποίος χτύπησε τη γυναίκα του, στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν την έναρξη της συναυλίας του ΣΚΑΪ, «Όλοι μαζί μπορούμε».




Στο βίντεο που «ανέβασε» μία χρήστρια του facebook, απεικονίζεται ο «νταής» αυτός άνδρας να φωνάζει και να κινείται επιθετικά εναντίον κάποιου άλλου θεατή, σε ανώτερο διάζωμα. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε.

Οι παρευρισκόμενοι τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση ενός σεκιούριτι, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Μόνο για μερικά λεπτά όμως, αφού στη συνέχεια κινήθηκε εναντίον κάποιου άλλου θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε για το χαστούκι που είχε δώσει προηγουμένως στη γυναίκα του.

Η οργή των παριστάμενων ήταν τέτοια που του επιτέθηκαν αρκετοί πριν προλάβει να τον χτυπήσει και στη συνέχεια αποχώρησε μόνος, με σκισμένη την μπλούζα του.

Η συντακτική ομάδα του altsantiri.gr αποφάσισε, μετά από σύσκεψη και τη συγκατάθεση της χρήστριας που κατέγραψε το συμβάν, ότι πρέπει ν’ ανέβει το video, με σκοπό την αφύπνιση γύρω από το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Σημασία δεν έχει άλλωστε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του συμβάντος στο Καλλιμάρμαρο, αλλά η άσκηση βίας εναντίον των γυναικών, έγκλημα που τιμωρείται από τις διατάξεις του Ν. 3500/2006.

altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.