Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ»!..

Στην αντεπίθεση κατά του επικεφαλής του Ποταμιού πέρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απαντώντας στη σφοδρή επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκ...







Στην αντεπίθεση κατά του επικεφαλής του Ποταμιού πέρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απαντώντας στη σφοδρή επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη κατά του κόμματος αλλά και της κυβέρνησης συνολικά, με αιχμή τη θέση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.




«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία «Μακεδονία» στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου.

»Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή της στον επικεφαλής του Ποταμιού, πρόσθεσε:

«Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα.

»Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής.

»Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς». tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.