Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΚΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.: ΑΔΩΝΙ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!..

Η αρχή έγινε όταν ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε σε σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ σχετικά με την εθνική θέση του 2008 για το ...







Η αρχή έγινε όταν ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε σε σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ σχετικά με την εθνική θέση του 2008 για το ζήτημα των Σκοπίων.




«Πες στον Κυριάκο και στον Κουμουτσάκο να μην ανησυχούν, υπάρχουν άλλα θέματα να σκύψουν και να αντιστρατευτούν το εθνικό συμφέρον, το απέδειξαν και με τις βρομιές κατά Κοτζιά στην προηγούμενη διαπραγμάτευση και με την αμηχανία τους στην τωρινή. Αλλά τι να περιμένει κανείς από υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν – Απαρτχάιντ», έγραψε χαρακτηριστικά για να του απαντήσει, στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά αγαπητέ από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ αλλά μην καρφώνεσαι τόσο».

Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε ως ελαφρύ τον Άδωνη Γεωργιάδη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τους έχει γλύψει όλους.

«Πάντα ήσουν ελαφρύς, το ξέρουμε. Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς με σήμα το παγώνικαι πρόσθεσε τα ονόματα: «Τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, την ΝΔ, εμένα. Όμως είσαι και κοινός ψεύτης, με ¨ακεραιότητα¨ περιφερόμενου κοπμπέρ εξουσίας».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης κάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη σε δίωρο debate με συντονιστή της επιλογής του, ωστόσο όχι μόνο δεν πήρε απάντησε, αλλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έσβησε και τη σχετική αρχική ανάρτηση, κατά την προσφιλή του τακτική βεβαίως βεβαίως.

Δείτε τα σχετικά posts:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.