Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣΑΒΕΣ - ΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΡΤΟΥΝ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εκθείασε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την άφιξή του στη Μόσχα. «Νομίζω ότι μετά...






Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εκθείασε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την άφιξή του στη Μόσχα.
«Νομίζω ότι μετά τον Ούγκο Τσάβεζ και τον Φιντέλ Κάστρο, ο Πούτιν, μαζί με τον Ντανιέλ Ορτέγκα και τον Εβο Μοράλες αποτελούν την κορυφαία ''λίγκα'' των πολιτικών ηγετών», δήλωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το RT.




«Ο Πούτιν μπορεί να φέρει ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο. Είναι απλά φαινόμενο», συνέχισε ο Μαραντόνα, που πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί τον Αμερικανό πρόεδρο εκ των κορυφαίων ηγετών. «Για εμένα, είναι περισσότερο σαν καρτούν. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, αλλάζω κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 56χρονος Αργεντινός σημείωσε μάλιστα ότι κατά την άποψή του οι ΗΠΑ δεν είναι η κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο. «Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα. Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον ο σερίφης. Θα βρούμε ένα όπλο για να ανταγωνιστούμε αυτό που έχουν», δήλωσε.

Κανείς δεν θέλει πόλεμο, τόνισε, αλλά «Οταν βλέπεις τέτοιους χαρακτήρες από καρτούν, όπως ο Τραμπ, αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι τον πιάσει εμμονή, μπορεί όλοι να γίνουμε εχθροί».

ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.