Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ!

Ενταση στην περιοχή Κάπελη Αρκαδίας ανάμεσα σε λαθροκυνηγούς και θηροφύλακες με απειλές, ενώ τράπηκαν σε φυγή οι δύο δράστες. ...





Ενταση στην περιοχή Κάπελη Αρκαδίας ανάμεσα σε λαθροκυνηγούς και θηροφύλακες με απειλές, ενώ τράπηκαν σε φυγή οι δύο δράστες.




Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Καγιούλης Δημήτριος και Χριστόπουλος Χαράλαμπος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δημητσάνας και Τροπαίων αντίστοιχα, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες για παράνομο κυνήγι αγριόχοιρου στο καρτέρι, εντόπισαν στην περιοχή Κάπελη Αρκαδίας σε καρτέρι για το οποίο είχαν πληροφορηθεί σχετικά, δύο άτομα τα οποία δίπλα τους είχαν δύο κυνηγετικά όπλα.

Κατά τον έλεγχο, τα κυνηγετικά όπλα τύπου καραμπίνες βρέθηκαν να φέρουν προσαρτημένους φορητούς προβολείς ενώ κατά την απογέμισή τους καθώς ήταν γεμάτα και για αποφυγή ατυχήματος, έφεραν και τα δύο από τέσσερα φυσίγγια ιδανικά για την θήρα του αγριόχοιρου. Τα δύο άτομα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους Θηροφύλακες, αφού παραδέχτηκαν στην πράξη τους στην συνέχεια ο ένας προχώρησε απειλητικά προς τον Θηροφύλακα απειλώντας τον ότι «εσένα θα σε τουφεκίσω» και προσπάθησε με βία να πάρει τα όπλα από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Το δεύτερο άτομο κινήθηκε στο δεύτερο υπηρεσιακό όχημα και αφού αφαίρεσε από αυτό τον φάκελο του Θηροφύλακα με τα υπηρεσιακά έγγραφα, τράπηκε σε φυγή. Το ίδιο έπραξε και το πρώτο άτομο που είχε απειλήσει τον Θηροφύλακα εκμεταλλευόμενο την σύγχυση που δημιουργήθηκε.




Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ο Εισαγγελέας Τριπόλεως διέταξε όπως από κοινού διερευνήσουν την περιοχή προκειμένου να ανευρεθούν και να συλληφθούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ομοσπονδίας υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους για παράνομη θήρα αγριόχοιρου το βράδυ εκτός κυνηγετικής περιόδου, για παράνομη μεταφορά και παραποίηση κυνηγετικού όπλου, για άρνηση ελέγχου και απείθεια, για κλοπή δημόσιων εγγράφων, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο κυνηγετικά όπλα και τα φυσίγγια, όπως προβλέπεται από την Δασική Νομοθεσία, τον Νόμο περί όπλων και τον Ποινικό Κώδικα.

Πηγή: Arcadiaportal



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.