Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΕΙΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΩΝ ΞΑΦΡΙΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Προτιμούσαν τους ηλικιωμένους - Αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα Ολόκληρη σπείρα πορτοφολάδων από την Βουλγαρία ...





Προτιμούσαν τους ηλικιωμένους - Αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Ολόκληρη σπείρα πορτοφολάδων από την Βουλγαρία είχε... ακροβολιστεί στον χώρο μιας λαϊκής αγοράς στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, ξαφρίζοντας τους ηλικιωμένους -κυρίως- καταναλωτές την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους! Πέντε γυναίκες απάρτιζαν τη συμμορία, που μετέφερε με αυτοκίνητο ένας άνδρας.




Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τις τρεις γυναίκες ηλικίας 40, 21 και 17 χρόνων, την στιγμή που άρπαζαν 400 ευρώ από την τσέπη ενός 72χρονου. Μέσα σε λίγα λεπτά, εντοπίστηκε και ο 37χρονος συνεργός τους που είχε ρόλο τσιλιαδόρου στη λαϊκή, αλλά δεν πρόλαβε να τις ειδοποιήσει. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς πάνω τους κατασχέθηκαν 1.630 ευρώ, 137 δολάρια και χρήματα από Ρουμανία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σερβία, ακόμη και... Βραζιλία, για τα οποία ακόμη ερευνάται από πού έχουν κλαπεί!

Στην ίδια λαϊκή αγορά, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς άλλες δυο Βουλγάρες ηλικίας 24 και 19 χρόνων, οι οποίες άρπαξαν από την τσέπη ενός 63χρονου το ποσό των 100 ευρώ, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν άλλα 95 ευρώ. Και αυτές αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, παρ' όλο που ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι μέλη της προηγούμενης σπείρας αλλά δρούσαν μόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.