Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ!!! ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚ@ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη ο 26 ετών Μεχμέτ Σακίρ Σ. ο οποίος στο χωριό Αντατσλί του νομού Άγρι, θέλησε με το ζόρι να βάλει την 20 ετών γυναίκα του...







Συνελήφθη ο 26 ετών Μεχμέτ Σακίρ Σ. ο οποίος στο χωριό Αντατσλί του νομού Άγρι, θέλησε με το ζόρι να βάλει την 20 ετών γυναίκα του Τ.Σ. να φάει τα σκατά από την πάνα του παιδιού τους. Μεγάλες αντιδράσεις προκλήθηκαν καθώς ο σύζυγος-βασανιστής κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του αυτό το απάνθρωπο περιστατικό και το κοινοποίησε στα σόσιαλ μίντια.




Την εισαγγελία κινητοποίησε το βίντεο που κοινοποιήθηκε στα σόσιαλ μίντια στο οποίο στο χωριό Αντατσλί που απέχει 16 χλμ από την Πάτνο, ο Μεχμέτ Σακίρ Σ. δέρνει την σύζυγο του και προσπαθεί να την βάλει να φάει σκατά.

Στο βίντεο αυτό ο παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών Μεχμέτ Σακίρ, μιλάει κουρδικά, κλωτσά την γυναίκα του και θέλει να την βάλει να φάει τα σκατά που υπάρχουν στην πάνα του μωρού.

Ο ανηλεής άντρας την δέρνει, την προσβάλει και την βρίζει, ενώ εκείνη προσπαθεί να γλυτώσει παρακαλώντας τον. Στο βίντεο ο Μεχμέτ Σακίρ Σ. μιλώντας κουρδικά της λέει ¨Εάν δεν το κάνει θα σε κομματιάσω.

Πάρε αυτά τα σκατά και φάε τα, άντε βιάσου. Πάρε και βάλε τα στο στόμα σου. Θα σου σπάσω το κεφάλι. Πάρε τα σκατά και χτύπα τα στα μούτρα σου, άντε¨.




Η Τ.Σ. απελπισμένη μέσα στα δάκρυα του λέει ¨Δεν μπορώ, Σακίρ πως έγινες έτσι ; Στο όνομα του Κορανίου άσε με¨.

Η Τ.Σ. εντέλει μη αντέχοντας στον βασανιστή άντρα της που την χτυπά με ξύλο και την κλωτσά, βάζει στο πρόσωπο της την πάνα με τα σκατά. Και μετά πάει στην τουαλέτα για να κάνει εμετό.

Αυτό το απάνθρωπο περιστατικό που σύντομα μεταδόθηκε ταχύτατα στα σόσιαλ μίντια, προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Μεχμέτ Σακίρ που κατέγραψε τα πάντα λεπτό προς λεπτό με το τηλέφωνο του, χτες συνελήφθη από ομάδες της στρατοχωροφυλακής.

 Η Τ.Σ. που είναι μητέρα δύο παιδιών, το ένα 3 ετών και το άλλο 10 μηνών, τέθηκε υπό την προστασία της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών , ενώ η έρευνα συνεχίζεται.



http://dha.com.tr - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.