Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΔΙΑ... - ΒΙΝΤΕΟ -

Ο άνθρωπος το πέταξε, η σκυλίτσα του έδωσε γάλα! Μία αδέσποτη σκυλίτσα «υιοθέτησε» ένα νεογέννητο γατάκι στη Λαμία, το οποίο μάλιστ...




Ο άνθρωπος το πέταξε, η σκυλίτσα του έδωσε γάλα!

Μία αδέσποτη σκυλίτσα «υιοθέτησε» ένα νεογέννητο γατάκι στη Λαμία, το οποίο μάλιστα είχαν πετάξει σε κάδο! Αναγνώστρια της ιστοσελίδας Lamiareport όταν πήγε σήμερα να πετάξει τα σκουπίδια της, βρήκε το νεογέννητο γατάκι δεμένο σε μια σακούλα μέσα στον κάδο! Τότε το πήρε και το έβαλε πλάι στην αδέσποτη σκυλίτσα της γειτονιάς που μόλις είχε γεννήσει. Εκείνη πήρε υπό την προστασία της το γατάκι και το θήλασε:





Δείτε τι έγραψε στο Facebook και το συγκινητικό βίντεο: «Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα. Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρει τραγικό θάνατο. Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι. Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά από τους ανθρώπους..!!!»



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
LAMIAREPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.