Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ - ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΟΙ ΛΑΘΡΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ομάδα μεταναστών διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες κράτησης - Η Αστυνομία δέχθηκε επίθεση με πέτρες και έκανε χρήση χημικών - Δυνάμεις τ...




Ομάδα μεταναστών διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες κράτησης - Η Αστυνομία δέχθηκε επίθεση με πέτρες και έκανε χρήση χημικών - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές




Εκτονώνεται η κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου, μετά την εξέγερση των μεταναστών και προσφύγων το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα μεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο που λειτουργεί μέσα στο Κέντρο Υποδοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία μεταναστών.

Η Αστυνομία που έσπευσε να προφυλάξει το προαναχωρησιακό κέντρο, δέχθηκε επίθεση με βροχή από πέτρες και αντέδρασε κάνοντας χρήση χημικών. Μετά από αυτό η σύγκρουση γενικεύτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ. Μέσα στο χώρο βρίσκονται οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες.

Αρχικά, ομάδες μεταναστών δεν άφησαν την Πυροσβεστική να μπει μέσα στο Κέντρο Υποδοχής για να σβήσει τη φωτιά. Μάλιστα οι πυροσβέστες δέχθηκαν και επίθεση με πέτρες, ενώ ζημιές υπέστη ένα πυροσβεστικό όχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.