Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ ΧΑΛΑΖΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ! ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Η νύχτα έγινε μέρα το βράδυ της Κυριακής στο Αίγιο και την ευρύτερη Αιγιάλεια, από την ισχυρή καταιγίδα για την οποία εξάλλου είχε εκ...





Η νύχτα έγινε μέρα το βράδυ της Κυριακής στο Αίγιο και την ευρύτερη Αιγιάλεια, από την ισχυρή καταιγίδα για την οποία εξάλλου είχε εκδώσει νωρίτερα σχετικό δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων η ΕΜΥ.






Πολλή και ασταμάτητη βροχή για διάστημα τουλάχιστον μισής ώρας, συνεχή αστραπόβροντα αλλά και χαλάζι σε μέγεθος κερασιού σε χωριά της Αιγιάλειας (Λόγγο, Πανόραμα, Άβυθο κλπ.), προκάλεσαν προβλήματα με πλημμύρες και κατολισθήσεις φερτών υλικών σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου (κυρίως κοντά στο Λόγγο), ενώ άγνωστο είναι το μέγεθος που ενδέχεται να έχει προκληθεί σε καλλιέργειες και που προφανώς θα φανεί με το πρώτο φως της ημέρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου κλήθηκε να απεγκλωβίσει ένα όχημα που ακινητοποιήθηκε στην οδό Ψαρρών κοντά στο Λιμεναρχείο λόγω του πλημμυρισμένου δρόμου, καθώς και για άντληση υδάτων σε 8 οικίες και απομάκρυνση 7 κομμένων δέντρων σε χωριά της Δυτικής Αιγιάλειας, με τα περισσότερα προβλήματα να σημειώνονται σε Σελιανίτικα, Λόγγο και Καμάρες.

Η ασυνήθιστη κακοκαιρία -για τα δεδομένα της εποχής- αναμένεται να υποχωρήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και προβλέπεται βελτίωση του καιρού και από Τρίτη θα έχουμε πάλι ηλιοφάνεια και σταδιακή άνοδο θερμοκρασίας, που το Σαββατοκύριακο ίσως αγγίξει και πάλι τα όρια του καύσωνα.

(φωτό: Ελευθερία Φριλίγκου)

filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.