Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΒΟΜΒΑ!

Ενας μαθητής βρεφονηπιακού σταθμού ήταν η αφορμή για να κινητοποιηθεί η αστυνομία και οι πυροτεχνουργοί στην πόλη Ντάρμσταντ στη Γερ...






Ενας μαθητής βρεφονηπιακού σταθμού ήταν η αφορμή για να κινητοποιηθεί η αστυνομία και οι πυροτεχνουργοί στην πόλη Ντάρμσταντ στη Γερμανία.

Ο πιτσιρικάς είχε βρει κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο δάσος όπως είπε στις αρχές, μία βόμβα και την έφερε μαζί του στο σχολείο για να τη δείξει στους φίλους του.




Οταν οι νηπιαγωγοί είδαν το «παιχνίδι» του μικρού ακουμπισμένο σε ένα ράφι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και φρόντισαν να απομακρύνουν με ασφάλεια τα παιδιά, οδηγώντας τα σε μια απομακρυσμένη παιδική χαρά.

Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα ενώ πυροτεχνουργοί και αστυνομία εκκένωσαν το σχολείο και παρέλαβαν τη βόμβα.

Η βόμβα ήταν της περιόδου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και λόγω των σφοδρών βομβαρδισμών εκείνη την περίοδο, οι ομάδες των πυροτεχνουργών μέχρι και σήμερα αναγκάζονται πολύ συχνά να εξουδετερώνουν βόμβες και οβίδες που εντοπίζονται τυχαία σε εργοτάξια, σε δάση, σε χωράφια, ακόμη και στους κήπους σπιτιών.

Πέρσι τον Δεκέμβριο μάλιστα εκκένωσαν το Άουγσκμπουργκ ενώ τον Μάιο απομακρύνθηκαν 50.000 άνθρωποι από το Ανόβερο, για να εξουδετερωθούν τρεις παλαιές βόμβες βρετανικής κατασκευής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.