Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΝ...!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ... ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ...!!!

Μάχη σώμα με σώμα, με νεκρούς και τραυματίες, λαμβάνει χώρα από το πρωί της Δευτέρας στην επαρχία Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, μεταξ...







Μάχη σώμα με σώμα, με νεκρούς και τραυματίες, λαμβάνει χώρα από το πρωί της Δευτέρας στην επαρχία Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, μεταξύ του τουρκικού και του κουρδικού στρατού.




Στο πλευρό των Τούρκων μάχονται και ισλαμιστές τουρκόφιλοι, οι οποίοι είναι μισθοφόροι του τουρκικού στρατού, ενώ η Τουρκία τους έχει τάξει κουρδικά εδάφη μετά το τέλος της μάχης.

Σύμφωνα με αναφορές, τις οποίες επιβεβαιώνει το Συριακό Παρατηρητήριο, ο τουρκικός στρατός και οι ισλαμιστές σύμμαχοί του, εισέβαλαν σε διάφορες πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους, βόρεια από το Χαλέπι.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές οι μάχες μαίνονται με αμείωτη ένταση.

Το νέο μεγάλο μέτωπο που ανοίγει στη συριακή επικράτεια, μεταξύ Τουρκίας και των Κούρδων συμμάχων του αμερικανικού στρατού στη μάχη για την απελευθέρωση της Ράκα και άλλων περιοχών από τους τζιχαντιστές, περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην περιοχή, όπως και η συμμαχία της Άγκυρας με γκρουπ της αντιπολίτευσης τα οποία μάχεται η Ρωσία στο πλευρό της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η Τουρκία είχε προαναγγείλει τις επιθέσεις σε περιοχές των Κούρδων στη βορειοδυτική Συρία, καθώς βασικό της μέλημα είναι η απομάκρυνσή τους από τα σύνορά της και η ανάκληση της απόφασης για τη δημιουργία κουρδικού κράτους στην περιοχή, την οποία φέρεται να έχει λάβει η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της. .tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.