Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ...!!! Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΤΖΙΜΙ ΠΑΤΡΟΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ

ΤΑΛΑΧΑΣΙ, ΦΛΟΡΙΔΑ. Ο ελληνικής καταγωγής, Τζίμι Πατρόνης (Jimmy Patronis) ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή ως «chief financial off...







ΤΑΛΑΧΑΣΙ, ΦΛΟΡΙΔΑ. Ο ελληνικής καταγωγής, Τζίμι Πατρόνης (Jimmy Patronis) ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή ως «chief financial officer» (CFO) του κυβερνήτη Rick Scott της Φλόριδας. Παρουσία του κ. Scott ο επικεφαλής Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Φλόριδας, Jorge Labarga, όρκισε τον κ. Πατρόνη, έγραψε το tampabay.com.






O κ. Πατρόνης, 45 ετών, έκανε λόγο για «απίστευτη τιμή», ενώ συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Κέιτι και τους δύο γιους του, Τεό και Τζόνι. Εχοντας δραστηριοποιηθεί στην εστίαση στο Panama City, ο κ. Πατρόνης είναι ο 4ος CFO της Πολιτείας. Διαδέχεται τον κ. Jeff Atwater, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από 6,5 χρόνια για να αναλάβει ανώτερη θέση στη διοίκηση του Florida Atlantic University στο Boca Raton.

«Πραγματικά ανυπομονώ να είμαι δραστικός και αποτελεσματικός και να συνεχίσω στα ίδια πρότυπα και αξίες που ο CFO Atwater καθιέρωσε στη θέση αυτή», είπε ο κ. Πατρόνης, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι «μεγαλύτερη διαφάνεια, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επίθεση κατά της διαφθοράς προς όφελος της ασφάλειάς μας. Απλά να κάνω ό,τι μπορώ για να διασφαλίσω πως η διαφάνεια και η οικονομία της Πολιτείας μας αναπτύσσεται».




Ο κ. Πατρόνης θα υπηρετήσει έως τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2018, όταν οι ψηφοφόροι θα εκλέξουν νέο CFO. Δεν έχει καταστήσει σαφές ο ίδιος αν σχεδιάζει να διεκδικήσει μία πλήρη 4ετή θητεία.

Ο «chief financial officer» είναι ένα από τα τρία μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Φλόριδας και έχει μισθό περί τα 129.000 δολάρια. Ο CFO επιβλέπει σχεδόν 2.000 υπαλλήλους προσωπικό και έναν προϋπολογισμό κοντά στα 300 εκατ. δολ.Πηγή: Facebook/Jimmy Patronis.

Ως CFO, ο κ. Πατρόνης θα υπηρετεί και ως «State Fire Marshal». Ορκίστηκε επίσης από άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος από όλη την Πολιτεία της Φλόριδας. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτούς και όλους τους ηρωικούς πυροσβέστες της Φλόριδας» ανέφερε ο κ. Πατρόνης.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.