Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΣ...!!! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΜΟΣΟΥΛΗ - Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΧΕΙ ΥΨΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ!

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Χάιντερ αλ-Αμπάντι ανακοίνωσε σήμερα την “νίκη” κατά του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη της Μοσούλης, σύμφωνα μ...





Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Χάιντερ αλ-Αμπάντι ανακοίνωσε σήμερα την “νίκη” κατά του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη της Μοσούλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.



“Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων και πρωθυπουργός Χάιντερ αλ-Αμπάντι έφτασε στην απελευθερωμένη πόλη της Μοσούλης και συνεχάρη τους ηρωικούς μαχητές, αλλά και τους πολίτες του Ιράκ για την μεγάλη νίκη,” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι μία ειδική μονάδα των στρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ, που έχει εκπαιδευτεί από τις ΗΠΑ και μάχεται τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην παλιά πόλη της Μοσούλης, έφτασε στην όχθη του ποταμού Τίγρη, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση του Ιράκ.

“Δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν υψώσει την σημαία του Ιράκ, στην όχθη του ποταμού Τίγρη, στην παλιά πόλη της Μοσούλης,” ανέφερε χαρακτηριστικά το Iraqiya News.

Μάλιστα, διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως τζιχαντιστές , που είχαν εγκλωβιστεί στην πόλη, έπεσαν στον ποταμό Τίγρη, προκειμένου να γλιτώσουν από τις ειδικές δυνάμεις του Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.