Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ - ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ... ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ - Ακόμα ένα άτομο ...






ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ... ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ -


Ακόμα ένα άτομο που φέρεται να πήρε μέρος στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Bakari Henderson τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, συνέλαβαν το πρωί οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα.




Ο τελευταίος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας είναι και αυτός Σερβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ασφάλεια Ζακύνθου, έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας τα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα. Αυτή τη στιγμή στον ανακριτή Ζακύνθου, βρίσκονται δύο Σέρβοι κατηγορούμενοι, για το θάνατο του Αμερικάνου τουρίστα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι υπόλοιποι 7 θα οδηγηθούν στη συνέχεια, εντός της ημέρας. Όλοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του νεαρού Αμερικάνου. Το οπτικόακουστικό υλικό που έχουν στην διάθεση τους οι αρχές από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του μαγαζιού που άρχισε η φασαρία αλλά και βίντεο από την καταδίωξη στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου, ρίχνουν άπλετο φως στην υπόθεση καθώς φαίνονται καθαρά οι δράστες όπως και τι χτυπήματα επέφεραν στο θύμα.



Φίλος του θύματος για τον καυγά
Μιλώντας στο CBS φίλος του 22χρονου, ξεκαθάρισε πως αιτία του καβγά δεν ήταν η selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος αλλά ένας άλλος ασήμαντος λόγος. Σύμφωνα με τον ίδιο που ήταν παρών στη δολοφονία, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος τους έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι. Τότε δύο από τους συλληφθέντες άρπαξαν τα μπουκάλια μπύρας και αφού τα χτύπησαν πάνω στο τραπέζι σπάζοντάς τα, στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Bakari.

Ο δικηγόρος του Σέρβου πορτιέρη για τη δολοφονία
Νέα διάσταση στο θάνατο του 22χρονου Αμερικανού μετά τον καβγά στο μπαρ του Λαγανά Ζάκυνθου αναμένεται να δώσουν τα βίντεο από τις κάμερες του μαγαζιού, σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου Σέρβου, υπεύθυνου ασφαλείας, που έχει συλληφθεί για το τραγικό περιστατικό, Θανάση Ταρτη. Όπως λέει στο newsit.gr ο κ. Ταρτης, η συμπλοκή από την οποία προήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου τουρίστα ξεκίνησε όταν το θύμα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με μπουκάλι σε μια θαμώνα του μαγαζιού καθώς και σε δύο άτομα της ασφάλειας του μπαρ τα οποία τον χτύπησαν και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί.

Όπως ισχυρίζονται, τόσο ο 32χρονος Σέρβος όσο και ο 34χρονος μπάρμαν του μαγαζιού, κατά τη διάρκεια του καβγά μαζί τους μέσα στο μαγαζί ο 22χρονος ήταν ζωντανός και τα θανάσιμα χτυπήματα προέρχονται από αλλά άτομα τα οποία τον κυνήγησαν στους δρόμους του Λαγανά, κάτι που, όπως ισχυρίζεται ο συνήγορος του σεκιούριτι, αποδεικνύεται και από το οπτικό, προανακριτικό υλικό.





"Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι ιστορίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για selfie. Δυστυχώς, το θύμα ήταν αυτός που ξεκίνησε την επίθεση σε άλλους και μετά επιτέθηκε στον πελάτη μου. Ο πελάτης μου τον κυνήγησε, βγήκαν έξω και από εκεί και πέρα αποδεικνύεται από το προανακριτικό υλικό ότι όταν ο πελάτης μου αποχώρησε από το σημείο, ο νεαρός ήταν ζωντανός και ήταν άλλοι αυτοί που ήταν από πάνω του και του προκαλούσαν τα χτυπήματα από τα οποία προήλθε ο θάνατος", επισημαίνει ο κ. Ταρτης εκφράζοντας παράλληλα τη θλίψη του 32χρονου συλληφθέντα για το θάνατο του 22χρονου τουρίστα." Δεν υπάρχει καμία selfie. Ξαφνικά η κοπέλα δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Ήταν μέσα στα αίματα όπως και άλλοι δίπλα", προσθέτει.

Ο κ. Ταρτης δείχνει ως δράστες του θανάτου του νεαρού Αμερικανού τα δύο άτομα που αναζητά η αστυνομία και άλλα άτομα που μπήκαν στον καβγά έξω από το μαγαζί ενώ τονίζει ότι ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας δεν δούλευε το μοιραίο βράδυ καθώς είχε σπάσει το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να προκαλέσει ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό στο θύμα.





"Το αριστερό χέρι, το κακό χέρι, ήταν ελεύθερο. Με αυτό τον χτύπησε δύο ή τρεις φορές, μια στο σαγόνι και δύο στο σώμα. Αυτό ήταν όλο, ούτε κλωτσιές, ούτε τίποτα", διευκρινίζει και αποκαλύπτει πως ο 34χρονος μπάρμαν είχε απομακρυνθεί και αυτός από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο νεαρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη των δύο ατόμων που φέρονται να ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 22χρονο έξω από το μπαρ και αναμένεται άμεσα η σύλληψη τους που θα ξεκαθαρίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φονικός καβγάς. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοξικολογική εξέταση του θύματος προκειμένου να φανεί αν είχε κάνει χρήση ουσιών οι οποίες ενδεχομένως να τον ώθησαν στη συμπλοκή.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.