Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Τα μηχανογραφικά τους δελτία με τις προτιμήσεις σχολών, τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων που επιθυμούν να εισαχθούν μπορούν να υπ...






Τα μηχανογραφικά τους δελτία με τις προτιμήσεις σχολών, τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων που επιθυμούν να εισαχθούν μπορούν να υποβάλλουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς, που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.




Η υποβολή ξεκινά από την Παρασκευή 14 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο, και οι υποψήφιοι θα μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο και από τις χώρες του εξωτερικού, χωρίς κατ' ανάγκη να μετακινηθούν στην Ελλάδα για το σκοπό αυτό. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για κάθε κατηγορία υποψηφίου, θα κατατεθούν στη Γραμματεία του τμήματος ή της σχολής επιτυχίας, στις ημερομηνίες που θα οριστούν για την εγγραφή των επιτυχόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες, οδηγίες υποβολής αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.



Πηγή: Πανελλήνιες: Οδηγίες για τα μηχανογραφικά στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.