Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ

Απίστευτα πράγματα έγιναν λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα, στη διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου στην πόλη της Πάτρας. Όλα...





Απίστευτα πράγματα έγιναν λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα, στη διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου στην πόλη της Πάτρας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν Ρομά, πέρασε με κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε ένα ταξί.





Στη συνέχεια οδηγός του αγροτικού άρχισε να ζητά εξηγήσεις από τον οδηγό του ταξί, κατηγορώντας τον ότι εκείνος πέρασε με κόκκινο. Στη διένεξη παρενέβη ο επιβάτης του ταξί ο οποίος επεσήμανε στον οδηγό του αγροτικού ότι αυτός ήταν που πέρασε με κόκκινο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ταξί και επιβάτης να δεχθούν την ομαδική επίθεση των υπολοίπων Ρομα που επέβαιναν στο αγροτικό, οι οποίοι τους τραυμάτισαν, με συνέπεια ο επιβάτης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!



Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δυνάμεις της ομάδας Δίας της ομάδας ΟΠΚΕ και της αμέσου δράσης προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.




Πηγή: PatrasTimes, Tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.