Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ «ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ» ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! ΤΟΥΣ ΠΛΑΞΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους το επεισόδιο Στιγμές έντασης επικράτησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μύκονο και ...





Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους το επεισόδιο

Στιγμές έντασης επικράτησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη Μικρή Βενετία, η οποία είχε κατακλυστεί από τουρίστες που διασκέδαζαν.





Σερβιτόροι και πορτιέρηδες από τα μπαρ, υπάλληλοι σεκιούριτι του δήμου αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, πρωταγωνίστησαν σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά.
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, ο Πακιστανός επιχείρησε να ξεφύγει αλλά τον κυνήγησε ο ίδιος, υπάλληλοι του μπαρ Semeli, αλλά και σεκιούριτι που έχει προσλάβει ο δήμος για να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις και να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία. Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν έξω από ένα σουβλατζίδικο. Τότε εμφανίστηκαν τα άλλα μέλη της σπείρας.


«Πέρασε όλη η σπείρα των Πακιστανών που τριγυρνάνε στα σοκάκια προσπαθώντας να μας αποπροσανατολίσουν και να γλιτώσουν το φίλο τους. Ένας μάλιστα ήρθε και πούλησε άγρια μαγκιά προσποιούμενος τον τουρίστα αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια των ανθρώπων εκεί τον ακινητοποιήσαμε ώσπου ήρθε η αστυνομία και ανέλαβε την κατάσταση! Ευχαριστώ την αστυνομία που κάνει τα αδύνατα δυνατά να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα».








Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους το επεισόδιο. Ο ένας ύποπτος βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, ενώ ο φίλος του κάθεται στα σκαλοπάτια με σκισμένη τη μπλούζα από τη συμπλοκή. Πρόκειται για εκείνο που «προσποιήθηκε τον τουρίστα με καπέλο Μύκονος, έτρεξε, τον πιάσαμε και τον κρατάμε και αυτόν για εξακρίβωση στοιχείων», όπως ακούγεται σε ένα από τα βίντεο να λέει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου



Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τα δύο άτομα. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σήμερα το πρωί έγινε η μεταγωγή τους στη Σύρο, προκειμένου να περάσουν από τον ανακριτή.

Στην ανάρτησή του ο κ.Μιλτιάδης Ατζαμόγλου καλεί τους ιδιοκτήτες των μπαρ και τους κατοίκους του νησιού να μην μένουν απαθείς ώστε να καταπολεμηθεί το εμπόριο ναρκωτικών στο νησί: «Παρακαλώ πολύ όλοι εσείς που τους βλέπετε να κάθονται στις γειτονιές σας μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια! Πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία όπως έκανα και εγώ ! Με επιμονή διαρκή ! Ώστε να αντιληφθούν το πρόβλημα! Και εσείς Μυκονιάτες με τα μπαρ μην τους ανέχεστε!!! Κάθε μέρα τους συναντάτε .... δυό δυό να στέκονται ύποπτα και περίεργα κοντά στα μαγαζιά σας! Βγάλτε τους από εκεί!!!

Αύριο μπορεί να πουλήσουν ναρκωτικά ή να βιάσουν το δικό σας παιδί!!! Περιμένω κλασσικά οι γνωστοί άγνωστοι να πουν πως πάλι φταίει ο Δήμος και η Δημαρχία! Εγώ θα πω πως φταίει η ίδια η αδιαφορία της κοινωνίας μας και η ανοχή μας!».



ΠΡΩΤΠ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.