Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΝ ΧΤΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ «ΝΟΝΩΝ» ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

- Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε 12 συλλήψεις - Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο φερό...






- Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προχώρησε σε 12 συλλήψεις
- Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο φερόμενος αρχηγός των δύο εγκληματικών οργανώσεων
- Δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, ανάμεσα τους αρκετές γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη



Δυο από τις μεγαλύτερες συμμορίες “νονών” της νύχτας εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Μάλιστα από τους αστυνομικούς του συγκεκριμένου τμήματος θα εξεταστεί το ενδεχόμενο, μήπως κάποιος από τους συλληφθέντες έχει πάρει μέρος σε “συμβόλαιο θανάτου”, επίσης για ανθρώπους της νύχτας.

Πρόκειται για δυο από τις σκληρότερες συμμορίες της νύχτας, οι οποίες δρούσαν με ιδιαίτερα υπόγειο τρόπο, εκβιάζοντας τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης που είχαν πέσει στα “δίχτυα” τους, προκειμένου να μην καταγγείλουν στις Αρχές το κύκλωμα των εκβιαστών.




Οι πάνοπλοι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης μπήκαν σε δεκάδες σπίτια στην Αττική, πραγματοποιώντας 12 συλλήψεις, ανάμεσα τους και αυτή του φερόμενου ως αρχηγού των δυο εγκληματικών οργανώσεων, ο οποίος την τελευταία 10ετια είχε εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον αθόρυβους, πλην όμως αποτελεσματικούς “νονούς” της νύχτας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δεκάδες προσαγωγές υπόπτων, ανάμεσα τους αρκετές γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη, καθώς οι κατηγορούμενοι δραστηριοποιούνταν και στο εμπόριο “λευκής σαρκός”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν κατασχεθεί όπλα, χρήματα, αλλά και ποσότητες ναρκωτικών.

Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, του οποίου μάλιστα το επώνυμο είναι ίδιο με παλιού γνωστού ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, είχε καταφέρει να συνενώσει τις δυο εγκληματικές οργανώσεις και να απλώσει τα “δίχτυα” του σε ολόκληρη την Αττική, ενώ είχε επεκτείνει τις δραστηρίοτητες τους ακόμα και στο εμπόριο “λευκής σαρκός”.





Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μήνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής παρακολουθούσαν τους κατηγορούμενους και μάλιστα τους κινηματογραφούσαν την ώρα που πήγαιναν να εισπράξουν από τους ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων τον “κεφαλικό φόρο” που τους είχαν επιβάλει.

Η δραστηριότητα των δυο εγκληματικών οργανώσεων επεκτεινόταν από τα Βόρεια Προάστια μέχρι και την παραλιακή, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, “προστατεύοντας” μερικά από τα πλέον γνωστά κέντρα και κλαμπ της Αττικής.

Εκτός αυτού, οι φερόμενοι ως εκβιαστές, είχαν καταφέρει με την πειθώ της βίας να πάρουν μεγάλο μέρος από τα “φιλέτα” στα κέντρα με στριπτίζ της Αθήνας, αλλά και τα μπαρ με “calllgirls”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από τον “κεφαλικό φόρο” που είχαν επιβάλει στην συγκεκριμένη κατηγορία καταστηματαρχών, τους υποχρέωναν να ''νοικιάζουν'' στις εγκληματικές οργανώσεις τις κοπέλες που δούλευαν σε αυτά τα μαγαζιά ως στριπτιζέζ, η έκαναν “κονσομασιόν” στους πελάτες.

Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι “νονοί” της νύχτας είχαν αναπτύξει ένα παράλληλο -επίσης δαιδαλώδες- κύκλωμα, το οποίο έφερνε κοπέλες από την Ανατολική Ευρώπη, τις οποίες προωθούσε στα καταστήματα που ήδη ''προστάτευε'' το αρχικό κύκλωμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.