Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

Κράτησε την ψυχραιμία της μια επιβάτιδα σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ιωάννινα όταν διαπίστωσε ότι είχε...

«Πιτσιρίκια» έκλεψαν πορτοφόλι μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ




Κράτησε την ψυχραιμία της μια επιβάτιδα σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ιωάννινα όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά της έγγραφα και ενημέρωσε από το κινητό της την Αστυνομία.




Μόλις το λεωφορείο έφτασε στον χώρο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο στους επιβάτες και βρήκαν το κλεμμένο πορτοφόλι στην κατοχή τεσσάρων ανήλικων Αλγερινών! Οι τρεις 16χρονοι και ο 17χρονος ομοεθνής τους συνελήφθησαν και ανακρίνονται στην Ασφάλεια, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα
Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

*** Παριστάνοντας τους πελάτες μπήκαν δύο ανήλικοι σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Καλαμάτα και, όταν πίστεψαν ότι δεν τους παρακολουθούσαν οι υπάλληλοι, άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, οι υπεύθυνοι τους είδαν και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να συλληφθούν σε μικρή απόσταση.

Τα κινητά βρέθηκαν πάνω στους δυο πιτσιρικάδες και αποδόθηκαν στο μαγαζί, ενώ οι ίδιοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.