Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ!..

Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια από τον «Βηματοδότη» του «Βήματος»: «Στο κιόσκι του Προεδρικού Σας πληροφορώ ότι οι προσκλήσεις έχ...






Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια από τον «Βηματοδότη» του «Βήματος»:

«Στο κιόσκι του Προεδρικού




Σας πληροφορώ ότι οι προσκλήσεις έχουν δοθεί (ή δίνονται αυτές τις ημέρες) για τη λαμπρή δεξίωση που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος στους (δροσερούς) κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος επανέφερε τη δεξίωση το βράδυ (που έχει και περισσότερη δροσιά), αντί του πρωινού (που γινόταν λόγω κρίσης), αλλά άνευ συζύγων, ώστε να αποφευχθούν οι υπερβολές που σημειώνονταν προ κρίσης με τις πανάκριβες τουαλέτες, τσάντες και παπούτσια (και τη συμμετοχή ακόμα και... μοντέλων). Θα προσφερθούν αναψυκτικά και θα υπάρχουν και κάποιοι μεζέδες, αλλά μη φανταστείτε τίποτα το εξαιρετικό (και ακριβό). Η δεξίωση θα είναι λιτή, με διαβεβαίωσαν από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Λιτή, (ξε)λιτή θα είναι εκεί το Λύκειο Ελληνίδων (ένεκα της Λώρας Μολυβιάτη, κόρη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Π. Μολυβιάτη, που βρίσκεται στην ηγεσία του Λυκείου Ελληνίδων και έχει το γενικό πρόσταγμα της δεξίωσης), η μπάντα της ΑΣΔΕΝ και βεβαίως οι αρχηγοί κομμάτων (πλην της Χρυσής Αυγής), βουλευτές, πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργοί, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων και βεβαίως δημοσιογράφοι. Εφέτος στάλθηκαν (ή στέλνονται) περισσότερες προσκλήσεις σε δημοσιογράφους. Πέρυσι είχαν προσκληθεί 129, εφέτος 140 (λόγω καινούργιων εντύπων που προέκυψαν στο μεταξύ). Το μείζον όμως θέμα δεν είναι πόσοι και ποιοι έχουν προσκληθεί, αλλά τι θα γίνει στο κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου.

Εκεί είθισται ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προσκαλεί τους πολιτικούς αρχηγούς για μια χαλαρή συζήτηση (και γιατί όχι και για συμφιλίωση). Το έκαναν όλοι οι Πρόεδροι, το έκανε και ο κ. Παυλόπουλος. Πέρυσι η συζήτηση αναλώθηκε για τις... διακοπές, για τη γραβάτα που δεν φορούσε ο κ. Τσίπρας και για το εξοχικό που νοικιάζει ο Πρωθυπουργός στο Σούνιο, με τον κ. Τσίπρα να εξηγεί ότι δεν είναι βίλα αλλά ένα παλαιό σπίτι με πρόσβαση στη θάλασσα. Εφέτος όμως υπάρχουν σοβαρά θέματα, όπως πόσο μας στοίχισε η καθυστέρηση του κλεισίματος της β' αξιολόγησης, η ανεργία και πρωτίστως η παρέμβαση του Π. Καμμένου στη Δικαιοσύνη με τις 12 τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει με ισοβίτη στην υπόθεση του «Noor 1». Θα έχει, δεν νομίζετε, ενδιαφέρον όταν θα συναντηθούν στο κιόσκι του προεδρικού οι κ.κ. Μητσοτάκης, Τσίπρας και Καμμένος. Θα χαιρετηθούν; Και τι θα πουν; Εστω κι αν η συζήτηση θα είναι χαλαρή;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.