Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΩΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ «9.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»! ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σεβόμαστε και κατοχυρών...





Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σεβόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων – Έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες», για την οποία σας είχαμε ενημερώσει, αναδείχθηκαν πολλά θέματα.





Σε αυτό που θα σταθούμε περισσότερο είναι σε αυτό που ανέδειξε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Λώλης, ο οποίος πήρε τον λόγο και ανέφερε, πως σύμφωνα με «εκτιμήσεις» (ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ; ΠΟΙΟΣ φορέας ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΥ; ΠΟΤΕ;), στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας των 45.000 αστυνομικών, υπάρχουν …9.000 ΛΟΑΤ άτομα (!!!!!!!!!!) τα οποία «φοβούνται και κρύβονται».

Δηλαδή, πως 1 στους 5 αστυνομικούς είναι …γκέϊ, ή ‘τρανσέξουαλ’, ενώ αφέθηκε να εννοηθεί πως το ίδιο συμβαίνει με το …30% των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!!! (ΕΛΕΟΣ! Η …»ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» εκεί στον ‘τσίριζα’ – για νά μήν πούμε κάτι άλλο – ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)

Εν συνεχεία μιλώντας ως μέλος των ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης, είπε πως επιδιώκουν να φέρουν στο προσκήνιο μια δικαιωματική αστυνομία.





Στόχος είναι η μείωση της εγκληματικότητος, όχι μόνο με την καταστολή, αλλά και με την προστασία των δικαιωμάτων, τόνισε ο Μιχάλης Λώλης, ο οποίος ζήτησε να δοθεί δυνατότητα στους ομοφυλόφιλους να …πλησιάσουν την αστυνομία.

Μας λένε λοιπόν πως, σύμφωνα με κάποιες (;) εκτιμήσεις από Αμερική και Βρετανία, το 30% στις ένοπλες δυνάμεις είναι ομοφυλόφιλοι και επίσης ένας στους πέντε αστυνομικούς!

Δείτε από το 6.52’ λεπτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.