Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΑΚΑΣ... ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΛΑΣΗ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 7 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε ένα μοναδικό ντοκουμέντο - Επτά αστυνομικοί τραυματίες με σοβαρότατα εγκαύματα Οι μάχες μεταξύ των οπ...




Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε ένα μοναδικό ντοκουμέντο - Επτά αστυνομικοί τραυματίες με σοβαρότατα εγκαύματα

Οι μάχες μεταξύ των οπαδών της αντιπολίτευσης και των κυβερνητικών δυνάμεων στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Βενεζουέλας για την πτώση του προέδρου Νίκολας Μαδούρο, δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.





Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που μία βόμβα τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου στην πρωτεύουσα Καράκας, ενεργοποιείται και τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα αστυνομικούς, οι οποίοι διασχίζουν τον δρόμο με τις μηχανές τους.

Από την έκρηξη τραυματίζονται σοβαρά επτά αστυνομικοί, οι οποίο μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μία μηχανοκίνητη περίπολο της Εθνικής Φρουράς, οι άνδρες της οποίας έχουν λάβει εντολή να αντιμετωπίσουν με όλα τα μέσα τους διαδηλωτές.

Οι πέντε από τους επτά νοσηλεύονται με εγκαύματα τρίτου βαθμού και οι δύο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια δεν έχει αναλάβει καμία οργάνωση, ούτε κάποιο γκρουπ που αντιπολιτεύεται τον Νίκολας Μαδούρο.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο ενός 16χρονου διαδηλωτή από σφαίρες αστυνομικών. Η λίστα των θυμάτων της τρίμηνης εξέγερσης εναντίον του Μαδούρο αριθμεί ήδη 92 άτομα, ενώ οι τραυματίες είναι χιλιάδες.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.