Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ 79 ΤΟΥ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (1983-2006) ΙΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ

Ο Δήμαρχος της περιοχής (1983-2006) Βασίλης Κουκουβίνος που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά το απόγευμα της Τετάρτης, σε ηλικία 79 ετ...




Ο Δήμαρχος της περιοχής (1983-2006) Βασίλης Κουκουβίνος που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά το απόγευμα της Τετάρτης, σε ηλικία 79 ετών




Κηδεύτηκε στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ιλιον ο ιστορικός δήμαρχος της περιοχής (1983-2006) Βασίλης Κουκουβίνος που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά το απόγευμα της Τετάρτης, σε ηλικία 79 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νυν δημάρχου, Ηλία Ζενέτου, ο Βασίλης Κουκουβίνος «υπηρέτησε με πάθος, αφοσίωση και εντιμότητα επί 24 χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ίλιον».

Ο Βασίλης Κουκουβίνος ήταν ο άνθρωπος που σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία του Ιλίου και στις έξι τετραετίες της δημαρχίας του ολοκληρώθηκαν οι βασικές υποδομές, εκσυγχρονίστηκαν οι θεσμοί παροχής υπηρεσιών, υλοποιήθηκε η αντιπλημμυρική θωράκιση, δημιουργήθηκαν χώροι πρασίνου και αναψυχής, οργανώθηκε δίκτυο κοινωνικής προστασίας και πραγματοποιήθηκε έργο ορατό στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.