Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑ ΡΕ... ΒΕΝΤΕΤΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ [ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ 59ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ!

Το θύμα ήταν πατέρας του φυλακισμένου για τη δολοφονία του φοιτητή Γαλαζούλα στην Πεντέλη - Ο δράστης τον αιφνιδίασε και τον σκότωσε μ...







Το θύμα ήταν πατέρας του φυλακισμένου για τη δολοφονία του φοιτητή Γαλαζούλα στην Πεντέλη - Ο δράστης τον αιφνιδίασε και τον σκότωσε με 4 σφαίρες - Πήρε και τους κάλυκες φεύγοντας για να καλύψει τα ίχνη του - Ποια είναι τα υπόλοιπα σενάρια




Απίστευτο έγκλημα στον Γέρακα μέρα μεσημέρι με την εν ψυχρώ δολοφονία 59χρονου άνδρα, πατέρα του 23χρονου που είχε σκοτώσει τον 20χρονο φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα πέρσι το Μάιο στην Πεντέλη.

Ο 59χρονος άνδρας είχε πάει στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή Μαραθώνος και Σπατών για να κάνει τα ψώνια του.
Βγαίνοντας και αφού μπήκε στο αυτοκίνητό του, δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα.

Η δολοφονία του, σύμφωνα με την αστυνομία, τοποθετείται χρονικά στις δώδεκα το μεσημέρι ενώ αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι δεν βρεθήκαν κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας. Αυτό εξηγείται με το ότι η αστυνομία ενημερώθηκε στις 15:30 οπότε ο δράστης είχε την ευκαιρία να καλύψει όλα τα ίχνη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης, ήταν γνώστης της περιοχής και παρακολουθούσε το θύμα του τακτικά γνωρίζοντας τις κινήσεις του.




Όταν εκείνος πήγε στην αγορά του Γέρακα προκειμένου να ψωνίσει, βρήκε την ευκαιρία και του επιτέθηκε πυροβολώντας τον τέσσερις φορές όπως φαίνεται από τα τραύματα που φέρει.

Ο δράστης τον περίμενε να βγει από το σουπερ μάρκετ.

Ο 59χρονος είχε παρκάρει το όχημα του, ένα Μazda 6, απέναντι από το σούπερ μάρκετ στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όταν ο 59χρονος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, ο δράστης τον αιφνιδίασε. Όπως μαρτυρούν τα πρώτα στοιχεία, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, δύο στο κεφάλι και δύο στην πλάτη.
.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.