Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΑ 41 ΤΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ CHESTER BENNINGTON, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟ!..

Ο τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington αυτοκτόνησε, μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ...







Ο τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington αυτοκτόνησε, μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος αμερικανός τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε ιδιωτική κατοικία στο Λος Άντζελες. Το πτώμα του βρέθηκε την Πέμπτη λίγο μετά τις 9 το πρωί, τοπική ώρα.

Ο Bennington ήταν στενός φίλος του Chris Cornell, που αυτοκτόνησε τον Μάιο.




Μαζί με τον κιθαρίστα των Linkin Park, Brad Delson, είχαν παίξει το τραγούδι του Leonard Cohen «Hallelujah» για τον κόσμο που είχε παραβρεθεί στην κηδεία του Chris Cornell. Αν ζούσε ο Cornell, σήμερα θα γιόρταζε τα 53α γενέθλιά του. Ο Chester του είχε γράψει μια ανοιχτή επιστολή την ημέρα που έγινε γνωστή η αυτοκτονία του.

Το 2007 ο Μπένινγκτον βρέθηκε στην 46η θέση στον κατάλογο του Hit Paraders με τους 100 καλύτερους μέταλ τραγουδιστές όλων των εποχών.

Το συγκρότημα έκανε αυτήν την περίοδο παγκόσμια περιοδεία. Η επόμενη προγραμματισμένη στάση της «One More Light» ήταν στη Μασαχουσέτη στις 27 Ιουλίου.

Aκόμη δεν έχει γίνει ανακοίνωση για ματαίωση της περιοδείας, η οποία ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ώρες. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.