Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ 40ΡΙΑ...

Νέο καυτό διήμερο βρίσκεται προ των πυλών στη χώρα μας. Η αρχή γίνεται από σήμερα Σάββατο με το θερμόμετρο να δείχνει 38, αλλά την ...







Νέο καυτό διήμερο βρίσκεται προ των πυλών στη χώρα μας. Η αρχή γίνεται από σήμερα Σάββατο με το θερμόμετρο να δείχνει 38, αλλά την Τρίτη θα φτάσει στους 42.




Αναλυτικότερα, σήμερα σε κάποιες περιοχές της χώρας, όπως στη Δυτική Ελλάδα, το θερμόμετρο θα δείξει 38. Περαιτέρω άνοδος θα υπάρξει αύριο, Κυριακή. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους 36 και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας τους 39.

Περαιτέρω άνοδος θα υπάρξει από τη Δευτέρα. Η πρόγνωση των μετεωρολόγων δείχνει 37 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και 39 στα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα "καούμε", καθώς το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος εκτιμά πως ο υδράργυρος θα «σκαρφαλώσει» ακόμη και στους 42 βαθμούς σε συγκεκριμένες περιοχές, καθώς καυτές αέριες μάζες από την Αφρική θα διαπεράσουν ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Την Τρίτη, στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φθάσει τους 38 βαθμούς και τοπικά σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας τους 40 .

Τετάρτη και Πέμπτη, τα μετεωρολογικά στοιχεία δείχνουν στην πρωτεύουσα θερμοκρασίες 39 – 40 βαθμών Κελσίου και 42 τοπικά στα ηπειρωτικά, όπως η Σπάρτη, το Αγρίνιο, το Άργος και ο Πύργος.

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει από την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας με τα μελτέμια να ενισχύονται. http://www.usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.