Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΜΕ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΓΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«Αυτή τη στιγμή επιβιβαζόμαστε στη Ρόδο σε ελικόπτερο με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ με υλικά που χρειάζονται στο νησί της Κω και με κλιμάκιο μηχ...






«Αυτή τη στιγμή επιβιβαζόμαστε στη Ρόδο σε ελικόπτερο με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ με υλικά που χρειάζονται στο νησί της Κω και με κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας», τόνισε πριν από λίγα λεπτά στην ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.




«Μέχρι στιγμής μας έχουν επιβεβαιώσει για δύο νεκρούς, εκτός από παλιά κτίσματα δεν έχουμε άλλες ζημιές, το οδικό δίκτυο είναι σε καλή κατάσταση, αλλά όλη η προσοχή μας είναι επικεντρωμένη στην ανθρώπινη ζωή», ανέφερε.

«Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε εκτίμηση για αριθμό των τραυματιών», απάντησε σε ερώτηση για τον αριθμό των τραυματιών ο κ. Χατζημάρκου επισημαίνοντας, ωστόσο, πως «έχουμε ανησυχία για 4-5 ανθρώπους».

Παράλληλα, ο κ. Άκης Τσελέντης, επίσης στο έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ, συμβούλευσε όσους μένουν σε σπίτια που έχουν χτιστεί με τον παλαιό αντισεισμικό κανονισμό να μην μπουν μέσα σε αυτά, ενώ συμπλήρωσε πως κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το κύριο γεγονός αλλά οι κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να περιμένουν μια εντονότατη μετασεισμική ακολουθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.