Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ: 38ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Για την διάρρηξη ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο οποίοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δρ...






Για την διάρρηξη ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο οποίοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη μετά από λίγες ώρες





Ποιος ξέρει τι πολύτιμο περίμενε ότι μπορεί να έβρισκε στα γραφεία της… Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας που διέρρηξε σε περιοχή της Κοζάνης, ένας 38χρονος Έλληνας! Πάντως, όταν έσπασε την πόρτα ενός γραφείου, άρπαξε ένα laptop και τράπηκε σε φυγή.






Για την διάρρηξη ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο οποίοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη μετά από λίγες ώρες. Ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ο φορητός υπολογιστής κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπάλληλο της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας.



Πέρασαν τέσσερα χρόνια, αλλά τελικά εξιχνιάστηκε η κλοπή ηλεκτρικών εργαλείων από την αποθήκη ενός 81χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2013! Ως δράστης κατηγορείται ένας 33χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του τμήματος Βοΐου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.