Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ «ΜΠΙΛΙΑ» ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ,... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΞΑΛΥΠΤΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

Ποιος να το περίμενε πως δεκαετίες μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα» θα μαθαίναμε κάτι για έναν εκ των βασικό...







Ποιος να το περίμενε πως δεκαετίες μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα» θα μαθαίναμε κάτι για έναν εκ των βασικότερων χαρακτήρα που δεν γνωρίζαμε. Ο Στηβ Ντούζος, μιλώντας στον Αντώνη Κωνσταντάρα και το Vice αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή και το ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε.




Οι περισσότεροι φαντάζονταν πως πάνω-κάτω ο χαρακτήρας του «Μπίλια» ήταν περίπου ο ίδιος του ηθοποιού. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον Στηβ Ντούζο να εξηγεί: «Εγώ και ο Μπίλιας δεν έχουμε καμία σχέση. Ο χαρακτήρας μάς βγήκε μέσα απ’ το γύρισμα. Δεν υπήρχε σενάριο, όλα βασίζονταν πάνω σε μια ιδέα. Μετά, αυτός ο “χοντροκωμικούλης”καθιερώθηκε και τον έπαιξα και σ’ άλλες ταινίες».

Σχετικά με το συγκεκριμένο ρόλο, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως σήμερα ο συγκεκριμένος άνθρωπος είτε θα είχε ανοίξει σουβλατζίδικο είτε Internet Cafe!

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις ταινίες «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», οι οποίες μετά την πρώτη δεν ήταν εξίσου επιτυχημένες.

«Ήταν ξενέρωμα εντελώς. Τι να σου πω; Μετά τη μέση των γυρισμάτων, κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και τελικά βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Ευτυχώς, έπαιζε ο Βουτσάς, ο Παπαναστασίου και κάποιοι ακόμη, και ίσως να βλέπει ο κόσμος κάποιες σκηνές γι’ αυτούς. Εγώ είχα σταματήσει να παίζω για πολλά χρόνια και το έκανα επειδή είχα καταλάβει πως θα γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Θεώρησα πως το όφειλα στον εαυτό μου, στον Όμηρο και στο κοινό να συμμετάσχω. Τελικά, το μετάνιωσα. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω βέβαια, όλοι φταίμε και πρώτος εγώ», σχολίασε. http://www.usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.