Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΑΣ! 33ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΤΟΥ «WALKING DEAD» ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ!

Ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να σημαδέψει τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead», καθώς τα γυρίσματα απέβησαν μοιραία για ...






Ένα τραγικό περιστατικό έρχεται να σημαδέψει τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead», καθώς τα γυρίσματα απέβησαν μοιραία για έναν 33χρονο.




Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 33χρονο ηθοποιό-κασκαντέρ Τζον Μπέρνεκερ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν έπεσε στο κενό από ύψος 20 μέτρων και χτύπησε σε τσιμέντο.

Ο Μπέρνεκερ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις μετά το ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη, στα γυρίσματα της σειράς.

Σε ανακοίνωσή του, το AMC, που προβάλλει τη σειρά, ανέφερε αρχικά: «Είμαστε συντετριμμένοι που αναφέρουμε ότι ο Τζον Μπέρνεκερ υπέστη σοβαρά τραύματα από ένα τραγικό ατύχημα στο σετ. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο και προσωρινά κλείσαμε την παραγωγή. Ο Τζον και η οικογένειά του βρίσκονται στις σκέψεις και τις προσευχές μας». Σύμφωνα με το Deadline, ο Τζον ήταν εγκεφαλικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Εκτός από το The Walking Dead, ο Μπέρνεκερ είχε εμφανιστεί και στις ταινίες The Fast And The Furious και Get Hard.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.